Санґвінік

Матеріал з Вікіпедія

Санґвінік є єден із штирёх видів темпераменту, стабілный екстроверт. Тїлова текутина, котра на нёго мать вплыв є кров (лат. sanguis). Є сполоченьскый, приступный, чінородый, веселый, бесстаростливый, жыво реаґуючій, чулый, бісїдливый і оптіміста. Назорово і емоціями є нестабілный, прожывать поверьхнї і курто. Є способным підрядженым працовником.

Штири темпераменты (флеґматік, холерік, санґвінік, меланхолік)

Неґатіва[едітовати | едітовати жрідло]

Албрехт Дурер – Штироє апостолы як представителї штирёх темпераментів: Марко і Павло

Горне ся до много дїл, котры пак не годен докінчіти. Не годен порозуміти, же може мати якысь прінціпіалны ґанчі своёй натуры. Барз велё бісїдує. Часто любить звеличати. На термінах робот собі не дасть позір, часто черять занятя.

Позітіва[едітовати | едітовати жрідло]

Санґвінік любить громаду. Є чутливый і годен вшытко перемінити на фіґель. В жывотї находить копу взруху і годен свої зажыткы інтересно і пестро росповідати. Все є приветливый і оптімістічный. Уж од дїтинства є звідавый і веселый, годен ся бавити із вшыткым, што мать при руцї, любить притомность другый. Не мусить мати веце таленту як іншы, а очівісно собі ужыє бівше забавы і фіґлїв.

Ёго харізма і енерґіов прекыплююча особность к нёму бесперестаня притїгує людей. Затля што другы натуры лем бісїдують, санґвінік росповідать зажыткы. Любить быти в серединї увагы і дякуючі свому таланту на росповіданя є душов громады. Добрї собі памнятать фарбы, на роздїл од імен ці даякый іншых фактів. Про нёго є природній фізічный контакт з другыма людми, дотуляня ся, обятя, гласканя.

Мать вродженый змысел про драматічность і може быти вынятковым актором. Санґвінік мать наівну натуру а і в дорослости собі сокотить дїтячу простоту. Є чутливый, одкрытый і беспосереднїй, по верьх наповненый оптімізмом і надхненём скоро про вшытко. Од мала хоче вшытко відїти і з таємніцї іде зошалїти.

Без ваганя знать понукати свою поміч, але не додумує резултаты своёй охоты. Є творивый і бесперестанно творить новы тай новы взрушуючі ідеї. Іншпірує і притїгує другых своёв властнов енерґіов і надхненём. Знать зачати бісїду з каждым хто є близко і такой ся стане вашым приятелём.

Повязаны статї[едітовати | едітовати жрідло]

Референції[едітовати | едітовати жрідло]

Тоты даны суть часточно або цалком основаны на перекладї статї Sangvinik на чеській Вікіпедії.

Тота статя є затля „Стыржень“. Поможте Вікіпедії так, же єй доповните і росшырите.