Файл:The signature of Sun Yat-sun.svg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(SVG-файл, номінално 512 × 867 пікселів, розмір файлу: 4 КБ)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис
中文:孙文(孙中山)的签名
English: The signature of Sun Yat-sen
Датум
Жрідло File:大道之行.jpg
Shanghai History Museum   wikidata:Q779273
 
Shanghai History Museum
Алтернатівны імена
Shanghai Revolution Museum
Нормативний контроль
creator QS:P170,Q779273
Автор
Сун Ятсен  (1866–1925)  wikidata:Q8573 s:ru:Сунь-Ятсен q:uk:Сунь Ятсен
 
Сун Ятсен
Опис Chinese політік, медик і филозоф
Датум народжіня/смерти 12 новембра 1866 Редагувати інформацію у Вікіданих 12 марца 1925 Редагувати інформацію у Вікіданих
Місце народжіня/смерти Cuiheng Peking Union Medical College Hospital
Місце творчости
Нормативний контроль
creator QS:P170,Q8573

Ліценцованя

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Автор помер у 1925 році, тому ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 95 років після того або менше.



Для докладної інформації, див. пояснення на сторінці Non-U.S. copyrights.
Примітка: окрім цього твердження, на цій сторінці мусить бути пояснення того, чому цей твір був у PD на момент дати URAA у країні свого походження. Додатково, має бути верифіковна інформація про попередні публікації цього твору.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.
Public domain
Это изображение является общественным достоянием в Китае, поскольку срок его охраны истёк. В соответствии с законами об авторском праве Китайской Народной Республики (с юрисдикцией только в континентальном Китае, исключая Гонконг и Макао) и Китайской республики (в настоящее время с юрисдикцией в Тайване, включая Пэнху, Цзиньмэнь, Мацзу и т. д.), все фотографии и видеоматериалы, а также все работы, правообладателем которых является юридическое лицо, становятся общественным достоянием через пятьдесят лет после первой публикации, а если они не были опубликованы, то через пятьдесят лет после создания, а все другие работы становятся общественным достоянием через пятьдесят лет после смерти автора.
Для загружающего: Пожалуйста, предоставьте информацию, где изображение было впервые опубликовано, и кто его создал или являлся его правообладателем.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.


čeština  Deutsch  English  português  română  slovenščina  Tagalog  Tiếng Việt  македонски  русский  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文‎  繁體中文  +/−


Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

16 юлія 2018

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална16:00, 16 юлія 2018Мініатура верзії з 16:00, 16 юлія 2018512 × 867 (4 КБ)DreamerBlueUser created page with UploadWizard

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата