Діскузія:Путін — хуйло

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

«Вікіпедія не є інштрумент пропаґованя[едіт.] Вікіпедія не є подіюм про бісїдованя, войновым полём ани інштрументом пропаґанды або рекламы. То ся дотулять як статей, так катеґорій, шаблон, діскузный і хосновательскых сторінок.

На сторінкы у Вікіпедії прото не належыть:

Пропаґанда, обгаёба ці вербованя будь-якого тіпу – комерчне, політічне, реліґійне або інше. Статя може самособов обєктівно пописовати і такы річі, кідь є дотримована намага їх пописати недпредвзято. Кідь хочете пересвідчіти людей о правилности свого погляду, хоснуйте наприклад Usenet або собі основайте блоґ. Погляды на актуалны подїї і політіку. І кідь сучасны подїї будять манії і люде мають тенденцію ужывати вшыткы доступны средства про пропаґацію властных поглядів на них, Вікіпедія бы тому цілю служыти не мала. Статї бы мали быти выважены і в інтересї того бы мали інформовати о сучасных подїях з розумным одступом. Редакторы у Вікіпедії бы ся навеце мали намагати писати статї такым способом, абы ся обсяг не став такой застарілым. Себепропаґація. Може вас кортїти писати о собі або о проєктах, у котрых сьте міцно особно заінтересованы. Енціклопедічны штандарты але платить про вшыткы так створены сторінкы тыж як про хоцьякы другы. Кідь пишете о собі, бывать омного тяжше дотримати правило о непредвзятім поглядї, як кідь пишете з одступом. Неприятельне є тыж уж існуюча статя о вас або темі, на котрій маєте особный інтерес, пропаґовати шырїнём одказів до далшых статей. Кідь о даякій темі похыбуєте, посмотьте ся на Вікіпедія:Автобіоґрафія, Вікіпедія:Вызначность і Вікіпедія:Пропаґачна статя. Реклама. Статї о сполочностях і продуктах суть в порядку, суть писаны непредвзято. Вшыткы темы статї мусять быти навеце овірительны із жрідел мімо орґанізацій. Статї о малых локалных ці „ґаражовых“ компаніях будуть зато правдоподобно неприятельны. Вонкашнї одказы на комерчны орґанізації суть в порядку, лем кідь іде о корпорації засадно звязаны з темов. Памнятайте, же Вікіпедія ани не підпорую позіції жадных іншых орґанізацій ани не бере участь на проґрамах affiliate marketing-у. Люде занимаючі ся пропаґаціов і некомерчных річей і подїй бы на то мали хосновати іншы фора.»

Ту сут недодержаны подставовы правила: «Покы є явно непристойный обсяг (як ірелевантны одказы на тзв.en:shock sites) є звычайно такой вылученый, єднако як обсяг нарушуючій прінціпы пописаны в правилї о біоґрафіях жыючіх особ…» Тот обсяг дефинитивно мусит быти такой вылученый. Робит то ганьбу про вшыткых Русинов, и то провокативно.