Місто: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
MerlIwBot (діскузія | приспівкы)
м робот додав: min:Koto
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Місто''' — [[Ґеоґрафія|ґеоґрафічно]] вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность ознаків, котры го одрїзняють од [[Село|села]] (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна, соціална і професійна штруктура жытелїв (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах) і понуканя адміністратівных, едукачных, торговых і културных функцій про шыршу околіцю.
'''Місто''' Варош — [[Ґеоґрафія|ґеоґрафічно]] вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность ознаків, котры го одрїзняють од [[Село|села]] (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна, соціална і професійна штруктура жытелїв (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах) і понуканя адміністратівных, едукачных, торговых і културных функцій про шыршу околіцю.
{{Стыржень}}
{{Стыржень}}
[[Катеґорія:Міста| ]]
[[Катеґорія:Міста| ]]

Ревізія 18:50, 18 фебруара 2013

Місто Варош — ґеоґрафічно вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность ознаків, котры го одрїзняють од села (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна, соціална і професійна штруктура жытелїв (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах) і понуканя адміністратівных, едукачных, торговых і културных функцій про шыршу околіцю.

Тота статя є затля „Стыржень“. Поможте Вікіпедії так, же єй доповните і росшырите.