Польногосподарство: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
MerlIwBot (діскузія | приспівкы)
м робот додав: ckb:وەرزێڕی
Gazeb (діскузія | приспівкы)
м языковы корекції
Рядок 1: Рядок 1:
'''Польногосподарство''' ці сільске ґаздівство є термін описуючій продукцію (властну актівіту, наука о ній, ремесло і уменя) стравы о кормива і або і іншых продуктів средств ціленого пестованя [[рослины|рослин]] і годованя удомашнєных звірят (господарьскых звірят). Характерістічным знаком польногосподарьской выробы є вязаность на ґрунт. Дїлить ся на рослинову і звірячу выробу.
'''Польногосподарство''' ці '''сільске ґаздівство''' є термін описуючій продукцію (властну актівіту, наука о ній, ремесло і уменя) стравы о кормива і або і іншых продуктів середків цїленого плеканя [[рослины|рослин]] і годованя удомашненых звірят (господарьскых звірят). Характерістічным ознаком польногосподарьской выробы є вязаность на ґрунт. Дїлить ся на рослинову і звірячу выробу.
{{Стыржень}}

[[Катеґорія:Технолоґія]]
[[Катеґорія:Технолоґія]]



Ревізія 05:11, 21 авґуста 2012

Польногосподарство ці сільске ґаздівство є термін описуючій продукцію (властну актівіту, наука о ній, ремесло і уменя) стравы о кормива і або і іншых продуктів середків цїленого плеканя рослин і годованя удомашненых звірят (господарьскых звірят). Характерістічным ознаком польногосподарьской выробы є вязаность на ґрунт. Дїлить ся на рослинову і звірячу выробу.

Тота статя є затля „Стыржень“. Поможте Вікіпедії так, же єй доповните і росшырите.