Жан-Пол Сартр: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
AvocatoBot (діскузія | приспівкы)
м r2.7.3) (робот змінив: sr:Жан Пол Сартр
Gazeb (діскузія | приспівкы)
м языковы корекції
Рядок 1: Рядок 1:
[[Файл:Jean-Paul Sartre FP.JPG|thumb|Жан-Пол Сартр]]
[[Файл:Jean-Paul Sartre FP.JPG|thumb|Жан-Пол Сартр]]


'''Жан-Пол Сартр''' (21. юна 1905 – 15. апріля 1980) быв французьскый філозоф, писатель і драматік, єден з найвызначнїшых екзістенціалістїв.
'''Жан-Пол Сартр''' (21. юна 1905 – 15. апріля 1980) быв французькый філозоф, писатель і драматік, єден з найвызначнїшых екзістенціалістів.

В року 1964 му была удїлена Нобелівска премія за літературу. Він єй але не перевзяв з причіны, же ниґда не прияв жадне офіціалне оцінїня, і вірить, же писатель не сміє допустити, жебы ся з нёго стала інштітуція.


В року 1964 му была удїлена [[Нобелівска премія]] за літературу. Він єй але не перевзяв з такой прічіны, же ниґда не прияв жадне офіціалне оцїнїня, і вірить, же писатель не сміє допустити, жебы ся з нёго стала інштітуція.
{{Стыржень}}
[[af:Jean-Paul Sartre]]
[[af:Jean-Paul Sartre]]
[[am:ዥን-ፖል ሳትራ]]
[[am:ዥን-ፖል ሳትራ]]

Ревізія 14:42, 12 авґуста 2012

Жан-Пол Сартр

Жан-Пол Сартр (21. юна 1905 – 15. апріля 1980) быв французькый філозоф, писатель і драматік, єден з найвызначнїшых екзістенціалістів.

В року 1964 му была удїлена Нобелівска премія за літературу. Він єй але не перевзяв з такой прічіны, же ниґда не прияв жадне офіціалне оцїнїня, і вірить, же писатель не сміє допустити, жебы ся з нёго стала інштітуція.

Тота статя є затля „Стыржень“. Поможте Вікіпедії так, же єй доповните і росшырите.