Елвіс Преслі: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
м r2.7.3) (робот додав: ilo:Elvis Presley
Gazeb (діскузія | приспівкы)
м языковы корекції
Рядок 1: Рядок 1:
[[Файл:Elvis Presley 1970.jpg|thumb|right|Елвіс Преслі 1970]]
[[Файл:Elvis Presley 1970.jpg|thumb|right|Елвіс Преслі 1970]]


'''Елвіс Аарон Преслі''' (''Elvis Aaron Presley'' знамый тыж як „Краль рокенролу“ або скорочено як „Краль (The King)“, ([[8. януар]]а [[1935]], [[Тупело]], Міссіссіпі, США – [[16. авґуст]]а [[1977]], [[Мемфіс]], Теннессе, США) — америцькый співак і актор. Доказав ненасилно споїти іншпірацію з чорношского шпірітуалу, блуз, кантрі і став ся найвызначнїшов фіґуров америцького рокенролу. Почас своёй веце як 20 років тырваючой карьєры переконав много рекордів продая платнєй і навщівности концертів. Веце як 100 ёго сінґлів ся дістало до ТОП 40 в США і 17 было на першым місцї. Доднесь было продано через єдну міліарду копій ёго награвок.
'''Елвіс Аарон Преслі''' (''Elvis Aaron Presley'' знамый тыж як „Краль рокенролу“ або скорочено як „Краль (The King)“, ([[8. януар]]а [[1935]], [[Тупело]], Міссіссіпі, США – [[16. авґуст]]а [[1977]], [[Мемфіс]], Теннессе, США) — америцькый співак і актор. Доказав неґвалтовно споїти іншпірацію з чорнюского шпірітуалу, блуз, кантрі і став ся найвызначнїшов фіґуров америцького рокенролу. Під час своёй веце як 20 років тырваючой карьєры здолав много рекордів продая платнєй і навщівности концертів. Веце як 100 ёго сінґлів ся дістало до ТОП 40 в США і 17 было на першым місцї. Доднесь было продано через єдну міліарду копій ёго награвок.
{{Стыржень}}

[[af:Elvis Presley]]
[[af:Elvis Presley]]
[[an:Elvis Presley]]
[[an:Elvis Presley]]

Ревізія 19:44, 10 авґуста 2012

Елвіс Преслі 1970

Елвіс Аарон Преслі (Elvis Aaron Presley знамый тыж як „Краль рокенролу“ або скорочено як „Краль (The King)“, (8. януара 1935, Тупело, Міссіссіпі, США – 16. авґуста 1977, Мемфіс, Теннессе, США) — америцькый співак і актор. Доказав неґвалтовно споїти іншпірацію з чорнюского шпірітуалу, блуз, кантрі і став ся найвызначнїшов фіґуров америцького рокенролу. Під час своёй веце як 20 років тырваючой карьєры здолав много рекордів продая платнєй і навщівности концертів. Веце як 100 ёго сінґлів ся дістало до ТОП 40 в США і 17 было на першым місцї. Доднесь было продано через єдну міліарду копій ёго награвок.

Тота статя є затля „Стыржень“. Поможте Вікіпедії так, же єй доповните і росшырите.