Польногосподарство: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
Gazeb (діскузія | приспівкы)
м Quick-adding category "Технолоґія" (using HotCat)
Gazeb (діскузія | приспівкы)
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Польногосподарство''' ці сільске ґаздівство є термін описуючій продукціу (властну актівіту, наука о нєй, ремесло і уменя) потравин о корміва і або і іншых продуктів средствін ціленого пестованя ростлин і хову доместікованых звірят (господарьскых звірят). Характерістічным знаком польногосподарьской выробы є вязаность на землю. Дїлить ся на ростлинны і звірячу выробу.
'''Польногосподарство''' ці сільске ґаздівство є термін описуючій продукціу (властну актівіту, наука о нєй, ремесло і уменя) потравин о корміва і або і іншых продуктів средствін ціленого пестованя ростлин і хову доместікованых звірят (господарьскых звірят). Характерістічным знаком польногосподарьской выробы є вязаность на землю. Дїлить ся на ростлинну і звірячу выробу.


[[Category:Wp/rue]]
[[Category:Wp/rue]]

Ревізія 18:49, 8 септембра 2010

Польногосподарство ці сільске ґаздівство є термін описуючій продукціу (властну актівіту, наука о нєй, ремесло і уменя) потравин о корміва і або і іншых продуктів средствін ціленого пестованя ростлин і хову доместікованых звірят (господарьскых звірят). Характерістічным знаком польногосподарьской выробы є вязаность на землю. Дїлить ся на ростлинну і звірячу выробу.