Місто: Роздїлы міджі ревізіями

Матеріал з Вікіпедія
Вилучено вміст Додано вміст
Gazeb (діскузія | приспівкы)
Created page with ''''Місто''' є ґеоґрафічно вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность знакі...'
 
Немає опису редагування
Рядок 1: Рядок 1:
'''Місто''' є ґеоґрафічно вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность знаків, котры го одлишують од села (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна,http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ соціална і професійна штруктура жытелів (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах)J і понуканя адміністратівных, едукачных, обходных і културных функцій про шыршу околіцю.
'''Місто''' ґеоґрафічно вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность знаків, котры го одлишують од села (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна, соціална і професійна штруктура жытелів (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах) і понуканя адміністратівных, едукачных, обходных і културных функцій про шыршу околіцю.


[[Category:Wp/rue]]
[[Category:Wp/rue]]

Ревізія 09:36, 9 октовбра 2010

Місто — ґеоґрафічно вымедженый утвар населїня, про котрый є характерістічна сукупность знаків, котры го одлишують од села (валалу). Суть то передовшыткым релатівна великость в порівнаню із селом, высока густота населїня, компактность і концентрація заставбы, тіпічна демоґрафічна, соціална і професійна штруктура жытелів (обвыкло не роблять в польногосподарстві, але наспак, в обходї, промыслу, службах) і понуканя адміністратівных, едукачных, обходных і културных функцій про шыршу околіцю.