Файл:VisualEditor - Icon - Help.svg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(SVG-файл, номінално 24 × 24 пікселів, розмір файлу: 1 КБ)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис
English: mw:VisualEditor icon for help
Датум
Жрідло https://git.wikimedia.org/summary/mediawiki%2Fextensions%2FVisualEditor.git
Автор VisualEditor team

Ліценцованя

Цей файл опубліковано на умовах ліцензії Expat License, іноді відомої також як MIT License:

Авторські права © 2011–2013 VisualEditor team

Кожній особі, що отримає копію цього програмного забезпечення та пов'язаних з ним файлів документації, надається безкоштовний дозвіл на необмежену роботу з цим програмним забезпеченням, включно з відсутністю обмежень на використання, копіювання, модифікацію, копіювання, об'єднання, публікування, поширення, субліцензування та/або продаж копій цього програмного забезпечення, а також кожен такий користувач може передавати цей дозвіл на виконання цих дій особам, яким постачається це програмне забезпечення, на таких умовах:

Це повідомлення про авторські права і текст цього дозволу мають бути включені в усі копії чи істотні частини цього програмного забезпечення.

Це програмне забезпечення надається «таким, яким воно є», без будь-якої гарантії, офіційної чи неофіційної, включно (але не виключно) з гарантіями товарності, прийнятності для використання в будь-яких конкретних цілях, і непорушення будь-яких інших прав, що можуть випливати зі способу й обставин використання. У жодному разі автори чи правовласники не несуть відповідальності за будь-які звинувачення, нанесену шкоду і не мають жодних інших зобов'язань, чи то внаслідок умов контракту, чи то внаслідок делікту чи з будь-яких інших причин, що виникають із, на основі, або у зв'язку з програмним забезпеченням, його використанням чи іншими справами, пов'язаними з програмним забезпеченням.


Завантажувачеві: Ліцензія MIT має різні версії, можливо, Ви захочете уточнити версію ліцензії. Клацніть {{MIT}}, щоб побачити деталі.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

ліцензія українська

MIT українська

1 януара 2011

image/svg+xml

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална06:22, 28 юнія 2013Мініатура верзії з 06:22, 28 юнія 201324 × 24 (1 КБ)Jdforrester (WMF)User created page with UploadWizard

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Указати ґлобалне схоснованя того файлу.

Метадата