Файл:USA declaration independence.jpg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(7530 × 9155 пікселів, розмір файлу: 14,51 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Вікіпедія

 Це вибране зображення у Вікіпедії мовою: англійська (Featured pictures) і є визнаним одним з найкращих зображень.

Якщо ви вважаєте, що цей файл повинен бути вибраним у Вікісховищі, не соромтеся висувати його.
Якщо у вас є зображення подібної якості, яке може бути опубліковане під відповідною ліцензією авторського права, неодмінно завантажте його, виберіть ліцензію, і висуньте його.

Попередження У деяких браузерах можуть виникнути проблеми при перегляді цього зображення у повній роздільності: це зображення має дуже велику кількість пікселів і може завантажитись зі спотвореннями, або спричинити зависання браузера.

Попис

Опис United States Declaration of Independence
Датум I originally downloaded this file a few years ago. At that time, a very high resolution image was made available to the public. The currently available version at at archives.gov is a much smaller resolution file than this one. NOTE: This is a VERY LARGE file (14,862KB) and will take extra time to download.
Жрідло archives.gov
Автор Drafted by Thomas Jefferson between June 11 and June 28, 1776, as authorized by the Continental Congress, July 2, 1776 with minor revisions and released publicly on July 4, 1776.
Права
(Повторне хоснованя того файлу)
Public Domain

Ліценцованя

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална09:01, 28 апріля 2011Мініатура верзії з 09:01, 28 апріля 20117530 × 9155 (14,51 МБ)MactographerThe original uploaded file appears to be corrupted. I am uploading my original copy without any changes. This is the exact same file as I uploaded originally.
03:48, 20 децембра 2006Мініатура верзії з 03:48, 20 децембра 20067530 × 9155 (14,51 МБ)Mactographer{{Information |Description=United States Declaration of Independence |Source=LOC.gov |Date= |Author= |Permission= |other_versions= }}

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Указати ґлобалне схоснованя того файлу.

Метадата