Файл:Triangle-equilateral.svg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(SVG-файл, номінално 505 × 440 пікселів, розмір файлу: 1 КБ)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис An equilateral triangle with equal sides and angles marked
Датум
Жрідло Властна робота
Автор Alexander Pavlov
SVG розвиток
InfoField
 
Вихідний код цього SVG-файлу неправильний.
 
Це векторне зображення було створено з допомогою текстового редактора. Його вихідний код може містити додаткову інформацію або високорівневу семантику за темою.

Ліценцованя

Public domain Ця зображення проста геометрія не відповідає авторським правам і тому знаходиться в Суспільне надбання, оскільки він цілком складається з інформації, яка є спільною власністю, і не містить оригінального авторства.
Heptagon
Heptagon

This is an SVG drawing of an equilateral triangle with equal sides and angles marked, last of six-image series with File:Triangle-acute.svg, File:Triangle-obtuse.svg, File:Triangle-right.svg, File:Triangle-scalene.svg, and File:Triangle-isosceles.svg. All files are the same size, 505 by 440.

Russian: Это чертеж в формате SVG, изображающий равнобедренный треугольник. Это шестой чертеж в серии, в которую также входят File:Triangle-acute.svg, File:Triangle-obtuse.svg, File:Triangle-right.svg, File:Triangle-scalene.svg и File:Triangle-isosceles.svg. Все чертежи одинакового размера 505×440

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

14 децембра 2006

image/svg+xml

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална13:21, 14 децембра 2006Мініатура верзії з 13:21, 14 децембра 2006505 × 440 (1 КБ)Saaska{{Information |Description=An equilateral triangle with equal sides and angles marked |Source=own work |Date=14 December 2006 |Author=Alexander Pavlov |Permission= |other_versions= }} Category:Triangle geometry

Далшы сторінкы ся одказують на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата