Файл:Seal of the University of Bologna.svg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(SVG-файл, номінално 1595 × 1595 пікселів, розмір файлу: 128 КБ)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Опис
English: Seal of the University of Bologna, Italy
Deutsch: Siegel der Universität Bologna, Italien
日本語: イタリアのボローニャ大学の校章
Датум Vectorized 2010-05-14
Жрідло Vectorization of raster image from [1]
Автор Vectorized by User:Nandhp
Права
(Повторне хоснованя того файлу)

2002 restyling of ancient logo by Augusto Sezanne made in 1888; modern additions are not substsantial enough to create a copyright.

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.
Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.
Trademarked Цей твір містить матеріал, який може бути суб'єктом законів про торгові марки в одній або декількох юрисдикціях. Перед використанням цього вмісту, будь ласка, переконайтеся, що Ви маєте права використовувати його відповідно до законів, які застосовуються в умовах вашого передбачуваного використання. Ви несете повну відповідальність за забезпечення того, що Ви не порушуєте умови діючого законодавства. Див. нашу відмову від відповідальності.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.
Іншы верзії Existing raster version: Image:Bologna University seal.jpg


 
Це векторне зображення було створено з допомогою Inkscape .

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

image/svg+xml

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална08:51, 25 януара 2022Мініатура верзії з 08:51, 25 януара 20221595 × 1595 (128 КБ)Btq2022
12:50, 27 апріля 2016Мініатура верзії з 12:50, 27 апріля 2016381 × 380 (241 КБ)Malinionreduced dimensions, and file size
02:19, 15 мая 2010Мініатура верзії з 02:19, 15 мая 20101096 × 1093 (461 КБ)Nandhp{{Information |Description={{en|1=Seal of the University of Bologna, Italy}} {{de|Siegel der Universität Bologna, Italien}} {{ja|イタリアのボローニャ大学

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Указати ґлобалне схоснованя того файлу.

Метадата