Файл:Pico Island, Azores.png

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(894 × 444 пікселів, розмір файлу: 299 КБ, MIME-тип: image/png)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Ця мапа має бути конвертована у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.
Опис Relief map of Pico, Azores
Датум
Жрідло http://www.maps-for-free.com/
Автор Modified by Dr. Blofeld
Права
(Повторне хоснованя того файлу)
http://www.maps-for-free.com/html/about.html

Ліценцованя

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

GNU head

Тото дїло є слободный софтвер; можете го шырити або управляти подля подмінок GNU General Public License выданой Free Software Foundation; у верзії 2 або у хоцьякій высшій новшій верзії. Тото дїло є шырене в надїї, же буде хосновне, але без будь-якой ґаранції; докінце і без непрямой ґаранції продайности або одповідности про конкретный ціль. Далшы детайлы найдете у верзії 2 і верзії 3 GNU General Public License.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Ліценцованя

w:uk:Creative Commons
узнаня авторства
Тот файл є ліценцованый під Creative Commons Уведьте автора 3.0 Unported
Можете слободно:
  • здїляти – копіровати, росшырёвати ці передавати дїло
  • модіфіковати – адаптовати дїло
За наступных подмінок:
  • узнаня авторства – Мусите увести авторство такым способом, якым то пожадує автор або ліценсор (але не такым способом, котрый бы назначовав, же підпорують вас або ваше схоснованя дїла)

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

ліцензія українська

CC BY 3.0 українська

GNU GPL 2+ російська

4 децембра 2010

image/png

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална13:27, 4 децембра 2010Мініатура верзії з 13:27, 4 децембра 2010894 × 444 (299 КБ)Blofeld Dr.{{Information |Description={{en|1=y}} |Source=y |Author=y |Date=y |Permission= |other_versions= }}

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі: