Файл:Mihály Zichy Adam Eva.jpeg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Оріґіналный файл(661 × 1033 пікселів, розмір файлу: 211 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Ліценцованя

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална22:42, 6 марца 2006Мініатура верзії з 22:42, 6 марца 2006661 × 1033 (211 КБ)Svencb* Description: Mihály Zichy: Adam Eva * First uploaded to hu-Wikipedia as hu:Kép:Zichy adameva.jpg Category:Mihály Zichy

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі: