Файл:Logo ISBN.png

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Logo_ISBN.png(101 × 64 пікселів, розмір файлу: 2 КБ, MIME-тип: image/png)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис logo of the International ISBN Agency
Жрідло isbn-international.org
Автор International ISBN Agency
Це зображення невідомого типу «text logo» має бути конвертоване у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Ліценцованя

Public domain
Це зображення містить лише прості геометричні фігури та/або текст. Воно не досягає порогу оригінальності, необхідного для застереження авторських прав, а тому перебуває у суспільному надбанні. Проте, хоча воно й не захищене авторським правом, це зображення все ще може бути об'єктом інших обмежень. За додатковою інформацією див. WP:PD § Fonts або Template talk:PD-textlogo.

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална01:00, 22 октовбра 2017Мініатура верзії з 01:00, 22 октовбра 2017101 × 64 (2 КБ)FDMS4Transferred from https://www.isbn-international.org/sites/all/themes/isbn/logo.png

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата