Файл:Johann Ignaz Von Felbiger.jpg

Вміст сторінки не підтримується іншими мовами.
Матеріал з Вікіпедія

Johann_Ignaz_Von_Felbiger.jpg(222 × 354 пікселів, розмір файлу: 118 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис
Deutsch: Johann Ignaz Felbiger (1724–1788) war Abt im Stift Sagan und wurde ein Schulreformer in Schlesien und Österreich.
English: Johann Ignaz von Felbiger (1724-1788) was a German educational reformer, pedagogical writer, and canon regular of the Order of St. Augustine.
Датум (or before)
Жрідло http://idrz18.adw-goettingen.gwdg.de/portraets_detail/felbiger.html
Автор

Ліценцованя

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Ио­ганн Иг­нац фон Фельбигер

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална08:15, 9 септембра 2008Мініатура верзії з 08:15, 9 септембра 2008222 × 354 (118 КБ)Asybaris01{{Information |Description=Johann Ignaz von Felbiger (1724 - 1788) was a German educational reformer, pedagogical writer, and canon regular of the Order of St. Augustine, born January 6, 1724, at Gross-Glogau in Silesia. |Source=http://idrz18.

Далшы сторінкы ся одказують на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата